12 Aralık 2016 Pazartesi

Borsa Nasıl Oynanır Sorusuna Cevap Vermeye Başlayalı 3 Yıl Geçti!

Evet, "Borsa Nasıl Oynanır" sorusuyla haşır neşir olalı, 3 koca yıl geçti. Durun bir dakika; hemen kızmayın. Elbette biliyoruz, borsa bir oyun yeri değildir! Zaten bunu 3 yıl boyunca her yazımızda söyledik. Hatta Borsanasiloynanir.co isimli web sitemizi açmamızdaki amaç da tam olarak buydu. Gelelim, 3 yıl boyunca sizlere nelerden bahsettiğimize… İki kafadar, bir yol baş koyduk ve "Borsa Nasıl Oynanır, Nasıl Para Kazanılır?" sloganıyla attık kendimizi ortaya. Birbirinden zorlu süreçler atlattık; ama sonunda istediğimiz yola girmeyi başardık ve bugünlere kadar geldik. Yolumuz daha bitmedi. Birbirinden faydalı ve ilgili çekici içerikle sizlerin karşısında olmaya devam edeceğiz.

2016 yılını geride bırakırken, 2017 yılı için bir zaman tüneli niteliğinde olan bu yazıyı yazmak istedim. Sitemiz tam olarak 3 yıl 3 ay gibi bir zamandır faaliyet gösteriyor. 10 Eylül 2013 tarihinde şu yazı ile start verdik. 3. yaşımızı kutladığımız gün ise bu konudan sizlere bahsettik. Yazılardan da anlayacağınız üzere; borsa diyerek çıktığımız yolda, forex gibi gelişmiş piyasalara da geçiş yaptık. Hatta bununla kalmadık ve kişisel finans adına da önemli bilgiler verdik. Sonuçta tasarruf etmeden ve birikim yapmadan, yatırım da olmuyor, değil mi?

Sitemizde şimdiye kadar (12.12.2016 – Pazartesi) 1204 tane yazı yayınladık. Sizlere 1000. yazımızı yazdığımızı duyurmuştuk. Borsanasiloynanir.co ile ilgili gelişmeleri de sizlerle sürekli paylaşmaktan onur duyuyoruz. Çünkü bu gelişmeler, çıktığımız yolda elde ettiğimiz başarıların kanıtı! Borsa Nasıl Oynanır sitesi ile ilgili gelişmeleri ve duyuruları; http://borsanasiloynanir.co/site-hakkinda/ adresinden takip edebilirsiniz.

Sizlerle yalnızca web sitemiz üzerinden paylaşım yapmıyoruz. Hem içeriklerimizi daha geniş kitlelere yaymak hem de sizlere her kanaldan hizmet vermek adına; Pinterest ve Tumblr gibi hesaplarımızdan da yayın yapıyoruz. Bizlere ister web sitemiz ister sosyal medya ağlarımız üzerinden ulaşabilirsiniz. İstek, yorum ve önerilerinizi, bizlerle paylaşmanızı istiyoruz. Bu şekilde sizlere çok daha kaliteli bir hizmet sunabiliriz. Ayrıca “tam da aradığım bilgi” demek için sorularınızı da bekliyor.

2016 yılına veda ederken, aklınızda güzel anılarınız ve mutlu anlarınız sizinle olsun…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder